Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is deprecated since version 3.16.1! Use wp_smush_should_skip_lazy_load instead. in /mnt/web107/c1/61/511668361/htdocs/wrcarspa.nl/wp-includes/functions.php on line 6078 Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is deprecated since version 3.16.1! Use wp_smush_should_skip_lazy_load instead. in /mnt/web107/c1/61/511668361/htdocs/wrcarspa.nl/wp-includes/functions.php on line 6078

In een paar woorden over ons

Over WR CAR SPA

WR CAR SPA, gevestigd in Dordrecht, biedt sinds 2018 de hoogste kwaliteit auto detailing services. Ons aanbod is gericht op particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een individuele benadering en vakkennis op het gebied van autoverzorging.

Wij baseren onze vakkennis voornamelijk op de ervaring die is opgedaan tijdens het werken aan diverse auto’s en trainingen op het gebied van auto detailing. Daarnaast verbreden we voortdurend onze kennis van nieuwe producten in de auto-industrie door ons aanbod uit te breiden met nieuwe diensten. De ervaring die we door de jaren hebben opgedaan, stelt ons in staat om elk type auto met gemak en evenveel zorg te benaderen – van serieauto’s en sportwagens tot oldtimers.

Wij benaderen elk project met de grootste zorg en volledige inzet. We steken ons hart in elke centimeter van de auto die we reinigen en doen er alles aan om het fabrieksuiterlijk te herstellen. Een goed uitgevoerde job  vervult ons met trots en een grote tevredenheid, en de uitdrukking op de gezichten van onze klanten, positief verrast door wat we hebben bereikt, is onbetaalbaar  voor ons.