Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is deprecated since version 3.16.1! Use wp_smush_should_skip_lazy_load instead. in /mnt/web107/c1/61/511668361/htdocs/wrcarspa.nl/wp-includes/functions.php on line 6078 Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is deprecated since version 3.16.1! Use wp_smush_should_skip_lazy_load instead. in /mnt/web107/c1/61/511668361/htdocs/wrcarspa.nl/wp-includes/functions.php on line 6078

Professionele autodetailing

Lakbescherming

Voor het aanbrengen van beschermende coatings dient de auto goed gewassen te worden. Oude beschermlagen (coatings, wax) moeten grondig worden verwijderd, evenals alle soorten vuil en vettige aanslag. Onnauwkeurig wassen van het voertuig vóór het aanbrengen van beschermende coatings beïnvloedt niet alleen het uiterlijk van de coating zelf, maar vooral de functionaliteit ervan.

Soorten beschermende coatings

Waxcoating

4h

vanaf €119

Het meest populaire type beschermende coating die de lak beschermt tegen beschadiging en de invloed van externe omstandigheden. Wax beschermt de carrosserie tegen UV-straling, vuil en water, beschermt kleine krasjes en maskeert kleine lakbeschadigingen (harde wax). Dit type beschermende coating zal de kleur van het voertuig benadrukken en dankzij de lossere binding van vuil en onzuiverheden zal het de daaropvolgende wasbeurt vergemakkelijken.

Bij WRCARSPA gebruiken we drie soorten waxcoatings: natuurlijk, hybride en synthetisch.

Afhankelijk van de bereikbaarheid van elementen brengen we de wax met de hand of machinaal aan. Nadat de laag is opgedroogd, wordt de resulterende coating gepolijst met zachte microvezeldoeken.

Polymeer coating

6h

vanaf €199

De polymeercoating is gebouwd op polymeren – complexe chemicaliën die kleiner zijn dan een watermolecuul. Deze chemische eigenschap zorgt voor de hydrofoob (waterafstotende) eigenschappen van de beschermende laag die hierdoor ontstaat. Polymeren maken het mogelijk om een uniforme vernislaag te verkrijgen, bestand tegen krassen en UV-stralen. Dankzij zijn hydrofobe eigenschappen beschermt het het voertuig tegen weersomstandigheden.

Polymeercoatings worden met de hand aangebracht en afgewerkt met zachte microvezeldoeken.

Keramische coating

van 1 tot 4 dagen

vanaf €350

De keramische coating is een moderne siliconencoating op basis van natuurlijk en milieuneutraal siliciumdioxide (SiO2). De hydrofobe beschermlaag die ontstaat door het aanbrengen van het middel is extreem duurzaam en beschermt de lak tegen schadelijke UV-stralen. Een correct aangebrachte siliconencoating geeft de carrosserie glans, brengt de kleurdiepte naar voren en beschermt de lak tegen vervaging.

De keramische coatings worden met de hand aangebracht en gepolijst met zachte microvezeldoeken.

Glascoating CS II
vanaf €350

houdbaarheid van 6 tot 12 maanden

Epic Malco
vanaf €500

houdbaarheid van 18 tot 24 maanden

Keramische coating
vanaf €550

houdbaarheid van 2 tot 3 jaaren

Titanium Self Healing wating
vanaf €750

houdbaarheid van 4 tot 5 jaaren

Wat kunnen we nog meer voor u doen?

 • Uitgebreide carwash – carrosserie, ramen, brandstofinlaat, wielkasten, wielen, afwerkingselementen.

 • Verwijderen van schade en krassen aan de carrosserie

 • Interieur reiniging, bekleding wassen, onderhoud

 • Interieur desinfectie (verwijderen van virussen, bacteriën, schimmels)

 • Reinigen, stofzuigen, schoonmaken en ozonisatie

 • Lakinspectie, velgbescherming, bandenbescherming, bandenzwart, de motorruimte wassen, zwart maken van externe kunststoffen, lampregeneratie, veiligheidsgordels reinigen, onzichtbare autowisser, glas polijsten

Contact

 • +31 6 45334061
 • info@wrcarspa.nl
 • Helmholtzstraat 5Q
  3316 GJ Dordrecht

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
gesloten

UITGEBREIDE ZORGDIENSTEN

Lakbescherming

Wij nodigen u uit om gebruik te maken van onze diensten.

Maak een afspraak: +31 6 45334061
Schrijf ons: info@wrcarspa.nl

Waarom is het de moeite waard om beschermende coatings te gebruiken?

Beschermende coatings beschermen niet alleen tegen vuil, maar ook tegen externe factoren zoals UV-straling, waardoor de lak niet vervaagt en zijn beschermende eigenschappen langer behoudt. De beschermende coatings vergemakkelijken ook het verwijderen van vuil. Bij WR CAR SPA bieden we verschillende soorten beschermende coatings om uw auto een glanzende en frisse uitstraling te geven. We voeren al het werk uit met de juiste gereedschap – van sponzen en doeken tot polijstpads.

Voor het aanbrengen van de beschermlaag dient de auto grondig te worden gewassen. Voor dit doel is kleien perfect, waardoor vuil op het eerste gezicht onzichtbaar van de carrosserie wordt verwijderd. Door een goede voorbereiding van het voertuig kunnen we langer genieten van het effect van de beschermende coating.

Waarom is het de moeite waard om het aanbrengen van een beschermende coating te kiezen?

Het aanbrengen van een beschermende coating is momenteel de meest effectieve methode van lakconservering. Een onjuiste toepassing ervan kan echter meer kwaad dan goed doen. Zo kan het gebruik van een te harde spons krassen veroorzaken, en verkeerd gebruik van de polijstmachine kan leiden tot onherstelbare schade aan de lak. Daarom is het de moeite waard om specialisten op dit gebied te vertrouwen om te kunnen genieten van de onvergetelijke glans van uw auto.