Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is deprecated since version 3.16.1! Use wp_smush_should_skip_lazy_load instead. in /mnt/web107/c1/61/511668361/htdocs/wrcarspa.nl/wp-includes/functions.php on line 6078 Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is deprecated since version 3.16.1! Use wp_smush_should_skip_lazy_load instead. in /mnt/web107/c1/61/511668361/htdocs/wrcarspa.nl/wp-includes/functions.php on line 6078

PROFESSIONELE AUTODETAILING

Lak renovatie

vanaf 8h

vanaf €349

Lakrenovatie is een procedure die erop gericht is zoveel mogelijk beschadigingen en krassen aan de carrosserie van het voertuig te verwijderen. Voordat met de reparatie wordt begonnen, moet de auto goed worden gewassen. Oude beschermlagen (coatings, was) moeten grondig worden verwijderd, evenals alle soorten vuil en vettige aanslag. Hiervoor voeren we een decontaminatie- en de-ionisatiebehandeling uit met natuurlijke klei die alle soorten vuil voorzichtig wegveegt. Deze behandelingen zijn bedoeld om de werkelijke staat van het lakwerk en de omvang van de uit te voeren reparaties in beeld te brengen.

Voor de renovatie van de lak gebruiken we schuursponsjes (schuim en bont) en pasta’s waarvan de soort afhankelijk is van de hardheid van de lak. Diepere krassen of schaafwonden worden vooraf geschuurd met zeer hoogwaardig schuurpapier en vervolgens machinaal geschuurd met pads en polijstpasta.

Na dat de lak is gerenoveerd wordt het aanbevolen om deze te beschermen met een beschermende coating .

1 stap
€349
Meerstappen Lakcorrectie
vanaf €549

Wat kunnen we nog meer voor u doen?

 • Uitgebreide carwash – carrosserie, ramen, brandstofinlaat, wielkasten, wielen, afwerkingselementen.

 • Wax-, keramiek- en polymeercoatings

 • Interieur reiniging, bekleding wassen, onderhoud

 • Interieur desinfectie (verwijderen van virussen, bacteriën, schimmels)

 • Reinigen, stofzuigen, schoonmaken en ozonisatie

 • Lakinspectie, velgbescherming, bandenbescherming, bandenzwart, de motorruimte wassen, zwart maken van externe kunststoffen, lampregeneratie, veiligheidsgordels reinigen, onzichtbare autowisser, glas polijsten

Contact

 • +31 6 45334061
 • info@wrcarspa.nl
 • Helmholtzstraat 5Q
  3316 GJ Dordrecht

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
gesloten

UITGEBREIDE ZORGDIENSTEN

Lak renovatie

Wij nodigen u uit om gebruik te maken van onze diensten.

Maak een afspraak: +31 6 45334061
Schrijf ons: info@wrcarspa.nl

Hoe het uiterlijk van het lak te verbeteren?

Tijdens het gebruik van het voertuig word de laklaag licht beschadigd, wat na verloop van tijd het uiterlijk van de auto aanzienlijk beïnvloedt. Kleine krasjes, oneffenheden en aanslag breken het licht, dus ook na grondig wassen en het aanbrengen van een beschermlaag blijkt de lak nog niet perfect te zijn. In een dergelijke situatie is het de moeite waard om een professionele renovatie van de lak te overwegen met behulp van polijstpasta’s en pads. Door de juiste selectie van gereedschappen en polijstmiddelen kunt u beschadigingen en krassen op de lak aanzienlijk verwijderen. Afhankelijk van de grootte van de schade gebruiken wij een 1, 2 of 3-stappen polijstmachine. We gebruiken uiterst zachte maar effectieve schuur-, reinigings- en onderhoudsmiddelen van bekende fabrikanten. Wij leveren vakkennis en maken telkens de kleur van het lakwerk helder en levendig, krijgen de juiste diepte en de gloed wordt eentonig.

Zelf het lakwerk renoveren, of een specialist?

De lakrestauratie verbetert het algehele uiterlijk van het voertuig aanzienlijk, maar als het niet goed wordt gedaan, kan het meer kwaad dan het goed doen. Zo kan het gebruik van te harde pads krassen op de lak veroorzaken en kan verkeerde gebruik van de polijstmachine tot onherstelbare schade leiden. Daarom is het de moeite waard om te vertrouwen op specialisten die, voordat ze met het werk beginnen, een verfanalyse uitvoeren om de omvang van het benodigde werk en de hulpmiddelen die kunnen worden gebruikt te bepalen.

De omvang van de lakrestauratie en dus de noodzakelijke maatregelen verschillen van geval tot geval. Maak een afspraak om te kijken wat wij voor u en uw auto kunnen betekenen.