Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is deprecated since version 3.16.1! Use wp_smush_should_skip_lazy_load instead. in /mnt/web107/c1/61/511668361/htdocs/wrcarspa.nl/wp-includes/functions.php on line 6078 Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is deprecated since version 3.16.1! Use wp_smush_should_skip_lazy_load instead. in /mnt/web107/c1/61/511668361/htdocs/wrcarspa.nl/wp-includes/functions.php on line 6078

PROFESSIONELE AUTODETAILING

Interieur ozonisatie

vanaf 1,5h

vanaf €49

Gedesinfecteerd en hygiënisch schoon voertuiginterieur? Het kan bij ons! Bij WRCARSPA bereiken we het niveau van zuiverheid dankzij ozonbehandeling.

Wat is osonisatie?

Osonisatie is een moderne en millieuvriendelijke methode met behulp van ozon – een nieuwe vorm van de zuurstof opgebouwd uit drie atomen (O3). Het komt voor in de bovenste atmosfeer en is een natuurlijke, biologische barrière voor onze planeet. De chemische structuur blijkt een reactie te krijgen met andere stoffen- in reactie daarmee worden de chemische verbindingen geoxideerd, waardoor ze worden afgebroken.

De atoom structuur en het aanbrengen in gas-vorm maakt het mogelijk om zelfs bij de meest moeilijk te bereiken plekken te desinfecteren. Ozon verwijderd alle bacterien, virussen, schimmels en bovendien alle onaangename geuren (bijv. sigaretten geur). Het zorgt voor een hygienisch interieur, vrij van alle vuiligheden en geuren.

Wat kunnen we nog meer voor u doen?

 • Uitgebreide carwash – carrosserie, ramen, brandstofinlaat, wielkasten, wielen, afwerkingselementen.

 • Wax-, keramiek- en polymeercoatings

 • Verwijderen van schade en krassen aan de carrosserie

 • Interieur reiniging, bekleding wassen, onderhoud

 • Reinigen, stofzuigen, schoonmaken en ozonisatie

 • Lakinspectie, velgbescherming, bandenbescherming, bandenzwart, de motorruimte wassen, zwart maken van externe kunststoffen, lampregeneratie, veiligheidsgordels reinigen, onzichtbare autowisser, glas polijsten

Contact

 • +31 6 45334061
 • info@wrcarspa.nl
 • Helmholtzstraat 5Q
  3316 GJ Dordrecht

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
gesloten

UITGEBREIDE ZORGDIENSTEN

Interieur ozonisatie

Wij nodigen u uit om gebruik te maken van onze diensten.

Maak een afspraak: +31 6 45334061
Schrijf ons: info@wrcarspa.nl

Wat is auto-ozonisatie?

Ozonbehandeling van een auto is een onderhoudsbehandeling die bestaat uit het plaatsen van een ozongenerator in het voertuig en het bereiken van een concentratie waarbij ozon actief reageert met biologisch materiaal, wat leidt tot ontbinding ervan. In een dergelijke omgeving wordt het verder functioneren van levende organismen onmogelijk en worden complexe chemische verbindingen zoals geuren geoxideerd.

Is ozonisatie van voertuigen veilig?

Ozon is een natuurlijke biologische barrière die het leven op aarde beschermt – ozonisatie is daarom een ecologische en 100% natuurlijke methode. Bij het ozoniseren van het interieur van het voertuig is het de moeite waard om aandacht te besteden aan het type ozonator – of deze over alle benodigde goedkeurings- en veiligheidscertificaten beschikt. Een ander element is de methode van ozonproductie – deze kan op verschillende manieren worden verkregen. Goedkope generatoren kunnen dit gas opwekken, maar ze kunnen ook andere systemen in de auto kapot maken. Vanwege de biocide eigenschappen van ozon is het absoluut verboden om in kamers te verblijven die onderworpen zijn aan ozonbehandeling.

Ozoneringsdiensten voor auto-interieurs aangeboden door WR CAR SPA zijn 100% veilig voor elektrische en elektronische apparaten. Geïnteresseerd? Schrijf ons!