Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is deprecated since version 3.16.1! Use wp_smush_should_skip_lazy_load instead. in /mnt/web107/c1/61/511668361/htdocs/wrcarspa.nl/wp-includes/functions.php on line 6078 Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is deprecated since version 3.16.1! Use wp_smush_should_skip_lazy_load instead. in /mnt/web107/c1/61/511668361/htdocs/wrcarspa.nl/wp-includes/functions.php on line 6078

PROFESSIONELE AUTODETAILING

Interieurverzorging

vanaf 2h

vanaf €99

De zorg voor het interieur van de auto maakt het niet alleen mogelijk om in comfortabele omstandigheden te reizen, maar het zorgt ook voor duurzaamheid en het behouden van het oorspronkelijke uiterlijk van afwerkingselementen zoals het dashboard, het stuur en de deurgrepen. Door de veelheid aan afwerkingsmaterialen (bijv. leer, kunststof, hout, chroom) die door fabrikanten worden gebruikt, vereist professionele interieurverzorging soms een hele reeks beschermende middelen en dat het op de juiste manier wordt aangebracht.

Bij WRCARSPA zorgen we voor elk onderdeel van het interieur van uw voertuig met de daarvoor toegewijde reinigings-, beschermings- en verzorgingsproducten.

Wat hebben wij te bieden?

Stofzuigen – uitgebreide verwijdering van droog vuil uit het interieur van het voertuig. We bereiken elke spleet en stofzuigen moeilijk bereikbare plekken met de hand, bijvoorbeeld met borstels. Wij stofzuigen alles! Dit betekent het verwijderen van stoffen en vuiligheden, niet alleen van vloerkleden en stoelen, maar ook van stoelrails, luchtinlaten, enz.

Glazenwassen – professioneel ontvetten en wassen van autoruiten en spiegels. De door ons gebruikte reinigingsmiddelen en methoden garanderen een hoge transparantie van de ruiten en met de juiste middelen voorkomen we dat de ruiten beslaan. Als extra service bieden wij de zogenaamde “onzichtbare autowisser” – een buitenste polymeer of keramische coating met hydrofobe eigenschappen.

Wassen van het dashboard en kunststoffen (afwerkingen) – wij bieden reiniging en bescherming van afwerkingselementen gemaakt van verschillende materialen zoals leer, kunststof, hout, metaal (inclusief chromen elementen). Op het werk gebruiken we de hoogste kwaliteit verzorgingsproducten van bekende wereldwijde producenten.

Lederen bekleding reinigen – wij bieden een volledig assortiment verzorgingsbehandelingen voor lederen bekleding. Wij gebruiken alleen bekende reinigingsmiddelen en conserveringsmiddelen, afgestemd op het type bekleding. De reiniging zelf wordt uitgevoerd met microvezelpads, sponzen en zachte borstels.

Stoffen bekleding reinigen – uitgebreide reiniging van autobekleding met behulp van de extractiemethode. Met goed geselecteerde middelen kunt u tot 100% van het vuil verwijderen, inclusief vetvlekken (zoals vet, olie) en de onaangename geur van sigaretten.

Reiniging door uitbenen – dit is een methode om de bekleding handmatig te reinigen door te borstelen met een borstel of een borstelhandschoen. Gebruikt bij plaatselijk vuil of zeer zachte en fijne stoffering.

Reiniging van de soffit – het soffit-materiaal (karton gecombineerd met de afwerking) neemt sterk water op en vervormt en scheidt daardoor gemakkelijk. Om deze reden bieden wij alleen handwas van het koof aan met behulp van de daarvoor bestemde verzorgingsproducten.

Wat kunnen we nog meer voor u doen?

 • Uitgebreide carwash – carrosserie, ramen, brandstofinlaat, wielkasten, wielen, afwerkingselementen.

 • Wax-, keramiek- en polymeercoatings

 • Verwijderen van schade en krassen aan de carrosserie

 • Interieur desinfectie (verwijderen van virussen, bacteriën, schimmels)

 • Reinigen, stofzuigen, schoonmaken en ozonisatie

 • Lakinspectie, velgbescherming, bandenbescherming, bandenzwart, de motorruimte wassen, zwart maken van externe kunststoffen, lampregeneratie, veiligheidsgordels reinigen, onzichtbare autowisser, glas polijsten

Contact

 • +31 6 45334061
 • info@wrcarspa.nl
 • Helmholtzstraat 5Q
  3316 GJ Dordrecht

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
gesloten

UITGEBREIDE ZORGDIENSTEN

Interieurverzorging

Wij nodigen u uit om gebruik te maken van onze diensten.

Maak een afspraak: +31 6 45334061
Schrijf ons: info@wrcarspa.nl

Wat is detaillering van interieurverzorging?

Interieurverzorging is meer dan alleen afstoffen en wassen. Detaillering is een nauwkeurig en in meerdere fasen werk aan elk, zelfs het kleinste element van de auto. De standaard is om sets borstels te gebruiken die zijn gemaakt van zachte haren, sponzen van verschillende hardheden en gemaakt van verschillende materialen en doeken met verschillende structuren. In combinatie met speciale reinigings- en onderhoudsproducten kunt u het interieur van het voertuig herstellen naar de fabriekslook en alle sporen van gebruik verwijderen.

Waarom is het de moeite waard om autodetailing uit te besteden?

Allereerst – het is vervelend werk dat concentratie vereist en aan elk element afzonderlijk werk wordt vereist. Een universele reiniger verkrijgbaar bij een supermarkt en een gewone microfiber werken hier niet. Autodetailing vereist een hele reeks gereedschappen en chemicaliën voor verschillende soorten oppervlakken – metaal, hout, stof, leer, composiet, rubber, plastic, chroom en meer. Een reeds ontoereikende pH kan leiden tot onomkeerbare schade aan het oppervlak of sporen achterlaten die niet kunnen worden verwijderd. Het gebruik van te agressieve middelen kan de lijmverbindingen beschadigen en spleten of losraken van afzonderlijke elementen in het voertuig veroorzaken. Het wassen van bekleding met thuismethoden leidt er meestal toe dat vuil onder het oppervlak van het materiaal wordt gedrukt, waardoor het probleem alleen wordt gemaskeerd en niet wordt verwijderd. Dit zijn slechts enkele redenen waarom het de moeite waard is om specialisten te vertrouwen en autodetailing uit te besteden aan experts.