Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is deprecated since version 3.16.1! Use wp_smush_should_skip_lazy_load instead. in /mnt/web107/c1/61/511668361/htdocs/wrcarspa.nl/wp-includes/functions.php on line 6078 Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is deprecated since version 3.16.1! Use wp_smush_should_skip_lazy_load instead. in /mnt/web107/c1/61/511668361/htdocs/wrcarspa.nl/wp-includes/functions.php on line 6078

PROFESSIONELE AUTODETAILING

De auto verkoopklaar maken

vanaf 4h

offerte

Maak je een auto verkoopklaar of ben je een tussenpersoon die professioneel auto’s verkoopt? Je bent hier aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreide voorbereiding van de auto voor de verkoop, inclusief wassen, stofzuigen, reinigen en ozoniseren.

Het is al lang bekend dat mensen kopen met hun ogen – dit is een oude reclamewaarheid die een bijzondere betekenis krijgt in het geval van auto’s. Bevlekte stoelen en de geur van sigaretten zijn de dingen die potentiële kopers waarschijnlijk afschrikken. Aan de andere kant verhoogt een schoon en opgeruimd interieur de waarde van het voertuig in de ogen van de klant met een bedrag dat vaak aanzienlijk hoger is dan de kosten voor het verkoopklaar maken van de auto.

Heeft u een auto te koop? – maak een afspraak bij WRCARSPA.

Wat is inbegrepen in de dienst?

 • auto wassen (all-in)
 • motorruimte wassen
 • 1- fase polijsten van lak of aanbrengen van verzorgingsmiddel van het type AIO (polijsten met bescherming)
 • interieur stofzuigen
 • interieurreiniging (dashboard en bekleding)
 • extractief wassen van bekleding of reinigen met de methode van bonnet
 • ozonisatie

Wat kunnen we nog meer voor u doen?

 • Uitgebreide carwash – carrosserie, ramen, brandstofinlaat, wielkasten, wielen, afwerkingselementen.

 • Wax-, keramiek- en polymeercoatings

 • Verwijderen van schade en krassen aan de carrosserie

 • Interieur reiniging, bekleding wassen, onderhoud

 • Interieur desinfectie (verwijderen van virussen, bacteriën, schimmels)

 • Lakinspectie, velgbescherming, bandenbescherming, bandenzwart, de motorruimte wassen, zwart maken van externe kunststoffen, lampregeneratie, veiligheidsgordels reinigen, onzichtbare autowisser, glas polijsten

Contact

 • +31 6 45334061
 • info@wrcarspa.nl
 • Helmholtzstraat 5Q
  3316 GJ Dordrecht

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
gesloten

UITGEBREIDE ZORGDIENSTEN

De auto verkoopklaar maken

Wij nodigen u uit om gebruik te maken van onze diensten.

Maak een afspraak: +31 6 45334061
Schrijf ons: info@wrcarspa.nl

Hoeveel werk en geld je ook in de auto steekt, hoewel hij technisch in orde is, kan hij toch onaantrekkelijk eruitzien. De eerste indruk wordt maar één keer gemaakt en bij de verkoop van een auto is deze van groot belang. Dus wat kunt u doen om de aantrekkelijkheid van de auto in de ogen van een potentiële koper te verbeteren? U kunt voor de visuele uitstraling van het voertuig zorgen door de auto verkoopklaar te maken.

Een goede voorbereiding van een auto voor de verkoop gaat niet alleen over het wassen en afstoffen – want het gaat vaak om de details. De belangrijkste visuele elementen van het voertuig zijn de carrosserie en de bekleding. Een bekraste, doffe lak, vol krassen en beschadigingen, kan stimulerend zijn, maar alleen om te controleren of er ergens roest zit, waardoor het vervangen van elementen door nieuwe noodzakelijk wordt. Op hun beurt prikkelen vuile en bevlekte stoelen de menselijke verbeelding en suggereren verschillende, niet per se correcte verhalen over wat er binnen gebeurde. Gelukkig zijn beide problemen eenvoudig op te lossen. Zelfs een 1-traps lakpolijstmachine kan de auto een paar jaar nieuwer laten lijken aan de andere kant zal het goed wassen van de bekleding onaangename geuren verwijderen en de uitstraling van het hele interieur opfrissen. Bij meer hinderlijke geuren, zoals sigarettenrook, zal ozonbehandeling perfect zijn, omdat het de onaangename geur van elke barst zal afbreken en verwijderen.

Bent  u autodealer? Neem contact met ons op voor een speciale aanbieding.