Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is deprecated since version 3.16.1! Use wp_smush_should_skip_lazy_load instead. in /mnt/web107/c1/61/511668361/htdocs/wrcarspa.nl/wp-includes/functions.php on line 6078 Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is deprecated since version 3.16.1! Use wp_smush_should_skip_lazy_load instead. in /mnt/web107/c1/61/511668361/htdocs/wrcarspa.nl/wp-includes/functions.php on line 6078

PROFESSIONELE AUTODETAILING

Aanvullende diensten

Bij WRCARSPA zorgen we ervoor om de hoogste kwaliteit te bieden aan onze klanten door een aantal aanvullende diensten aan te bieden die het uiterlijk van individuele onderdelen van de auto en zijn uitrusting verbeteren. Kijk wat we nog meer voor je kunnen doen!

Lak inspectie

Voordat we de auto met polijstpasta polijsten, inspecteren we eerst de lak om de dikte van de lak en daarmee de veilige slijtwaarden te bepalen. We voeren de test uit met een gespecialiseerde meter die de dikte van de vernislaag aangeeft. Door de lakkeuring kunt u zonder enige twijfel vaststellen of de laklaag correct is aangebracht. U heeft een auto gekocht en u weet niet zeker of deze beschadigd is? Maak een afspraak voor een lakinspectie.

30min

€39

Velgbescherming

Een onderhoudsbehandeling die het vaakst vóór de winter wordt uitgevoerd om de aluminium velgen te beschermen bij koud weer. Na grondig wassen en drogen worden de velgen beschermd met een speciale coating die ze beschermt tegen weersomstandigheden. De beschermde velgen zijn moeilijker vuil te maken en veel makkelijker schoon te maken, waardoor je bij winterse regen en sneeuwval langer kunt genieten van een verzorgd voertuig.

4-6h

vanaf €199

Bandenbescherming

Het onderhoud van banden wordt meestal beperkt tot het handhaven van de juiste bandenspanning en de juiste profielhoogte. Om langer van de zomer- of winterbanden te kunnen genieten, loont het de moeite om voor onderhoud te zorgen. Verwaarloosde banden verliezen snel hun rijeigenschappen en het rubber verslijt sneller. Bij WRCARSPA bieden we uitgebreide onderhoudsbehandelingen voor banden, uitgevoerd met de juiste onderhoudsproducten.

1-2,5h

vanaf €39

Bandenzwart

Verzorgende behandeling die banden beschermt tegen weersomstandigheden en tegelijkertijd hun uiterlijk verbetert. Dankzij het gebruik van de juiste producten verzorgingsproducten krijgen de banden een diepere kleur en glans.

1-2,5h

vanaf €69

De motorruimte wassen

Een schone motorruimte is niet alleen een kwestie van esthetiek, maar ook van veiligheid – op een schoon oppervlak is het gemakkelijker om kleine gebreken, zoals olielekkage, op te sporen. Deze zorgbehandeling is ook geweldig voor het verkopen van een auto, waardoor de waarde ervan in de ogen van potentiële kopers toeneemt.

1-2,5h

vanaf €79

Zwart worden van externe kunststoffen

De buitenkant van de carrosserie wordt voortdurend blootgesteld aan alle weersomstandigheden. Elementen zoals sierstrips of veiligheidsstrips vervagen na verloop van tijd, verliezen hun kleur en helderheid. Dankzij de juiste conservatieve middelen kunnen we ze niet alleen beschermen maar ook visueel verbeteren.

1-3h

vanaf €59

Lampregeneratie

Correcte verlichting van de weg is een van de belangrijkste elementen van rijveiligheid na zonsondergang. Straatlantaarns worden constant blootgesteld aan weersomstandigheden, waardoor ze hun transparantie verliezen, en kleine steentjes op de weg die hun oppervlak raken, veroorzaken veel krassen. Dit alles heeft invloed op de kwaliteit van de verlichting en daarmee op het rijcomfort en de veiligheid. Zorg dus goed voor uzelf en uw naasten door lampen te regenereren bij professionals.

1,5-3,5h

vanaf €79

Veiligheidsgordels reinigen

Veiligheidsgordels zijn een onderdeel van de uitrusting dat we het vaakst vergeten. En toch worden de riemen, net als elk ander onderdeel van de voertuiguitrusting, vuil en absorberen ze vocht, vet en ander vuil van de handen. Schone en goed verzorgde riemen verhogen het rijcomfort en de duurzaamheid van de materialen waarvan ze zijn gemaakt.

2-3h

vanaf €79

Tapijten wassen

Verzorgende behandeling bestaande uit het grondig wassen van automatten. Afhankelijk van de eisen worden ze handmatig of met een hogedrukreiniger gereinigd (extractiereiniging). Met de daarvoor bestemde, juiste middelen kunt u zelfs de meest hardnekkige vlekken en vuil verwijderen. Na het wassen worden de vloerkleden behandeld met een speciaal verzorgingsproduct.

1-2,5h

vanaf €49/set

Onzichtbare autowisser

Deze raadselachtige naam dekt de bescherming van de voorruit met een speciaal waterafstotend middel. Hierdoor stroomt het water gemakkelijker en sneller van de voorruit, wat het rijcomfort bij regen aanzienlijk verbetert. Een correct aangebrachte laag tijdens lichte regenval maakt het gebruik van de ruitenwissers vrijwel overbodig.

1h

vanaf €59

Glas polijsten

Tijdens het gebruik van het voertuig raken de ruiten in de auto licht beschadigd en bekrast, dit kun je niet met schoonmaakmiddelen verwijderen. Dit beïnvloedt het zicht op de weg, heel belangrijk vanuit het oogpunt van elke bestuurder. De oplossing voor dit probleem is het polijsten van glas met de juiste middelen.

van 1h

€59/h

Wat kunnen we nog meer voor u doen?

Contact

  • +31 6 45334061
  • info@wrcarspa.nl
  • Helmholtzstraat 5Q
    3316 GJ Dordrecht

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
gesloten

UITGEBREIDE ZORGDIENSTEN

Aanvullende diensten

Wij nodigen u uit om gebruik te maken van onze diensten.

Maak een afspraak: +31 6 45334061
Schrijf ons: info@wrcarspa.nl

WR CAR SPA biedt een breed scala aan verzorgingadiensten en zorgt voor elk onderdeel van uw voertuig. Wij gebruiken hoogwaardige verzorgings- en onderhoudsmiddelen die passen bij het type ondergrond. We geven om de hoogste kwaliteit van onze diensten en breiden ons aanbod uit met technologische innovaties uit de autowereld. Bij ons beschermt u velgen en banden tegen de winter, regenereert u lampen en verbetert u niet alleen het uiterlijk van het voertuig, maar ook het comfort en de veiligheid van het rijden.

Onzichtbare autowisser. Wat is het en waarom is het de moeite waard om te gebruiken?

“Onzichtbare autowisser” is de algemene naam voor een coating gemaakt van siliciumdioxide (SiO2), die, indien correct aangebracht, een transparante laag creëert die waterdeeltjes afstoot. Door de zo verkregen speciale hydrofobe beschermlaag loopt het water sneller van de autoruit af. Het verhoogt de zichtbaarheid op regenachtige dagen aanzienlijk en bij hevige regenval hoeven autoruitenwissers niet zo snel te werken, wat de mate van slijtage beïnvloedt.